Faguri cu dulceata de cirese

de Patty in Mancare copii, 21 Mai 2016 | 3592 vizualizari

 

Un dulce natural #farazahar cu Green Sugar.

 

INGREDIENTE

  • 3 oua;
  • 4 linguri de indulcitor Green Sugar;
  • 4 linguri de ulei;
  • 5 linguri de lapte;
  • 1/2 lingurita de amoniac stins cu otet;
  • esenta de vanilie;
  • faina cat sa devina un aluat mai gros ca smantana;
  • sare;
  • dulceata de cirese;
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri cu dulceata de cirese:

Se mixeaza  bine ouale impreuna cu un praf de sare, apoi se adauga pe rand indulcitorul Green Sugar, vanilia, uleiul, laptele, amoniacul si la sfarsit faina.

Se ia cate o lingurita din compozitie, si se pune in presa sdupa care se coc aproximativ 5 minute.

La final se lipesc 2 cate 2 cu dulceata de cirese.

Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri cu dulceata de cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rahela Velicu 1

22.05.2016, 19:01

Bun, bun!

mamaieelena 1

22.05.2016, 22:21

Rocsi 1

23.05.2016, 20:57

Foarte bune sunt!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele din dovlecei