Escalop de vitel

de Lau in Vita, 13 Mai 2012 | 12445 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 g pulpa de vita
  • 2 linguri cu mustar
  • 1 lingura oregano
  • 1 lingura busioc
  • 1 lingura cimbru
  • 3 oua
  • 6 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
  • boia de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de vitel:

Carnea o spalam,o stergem dupa care o taiem felii si o batem cu ciocanul de snitele,

Le condimentam cu sare si piper,acoperim vasul si dam la rece 30 min,(eu le-am lasat cca 1 ora)

Amestecam pesmetul cu busuioc,oregano si cimbru intr-o farfurie,

Batem ouale cu mustarul bine,

Trecem bucatile de carne prin ou le tavalim prin pesmet si iar prin ou si pesmet

Le prajim pe ambele parti in uleiul incalzit bine(la foc mic spre mediu)

Le scoatem pe un servetel absorbant,

Noi am servit cu orez fiert cu cury si condimente,

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Escalop de vacuta cu legume