Pieptul de pui se taie bucățele mici și se pune la fiert într-o cratiță cu apă rece și un praf de sare. Se fierbe pentru 15 minute, după care se scoate într-un castronel, iar supa se strecoară (ne trebuie doar 200 ml).
Într-o tigaie călim ceapa în unt pentru aprox. 3 minute, până se înmoaie. Adăugăm usturoiul zdrobit, ardeii iuți tocați mărunt, sucul de roșii, pasta de roșii,supa și smântâna și amestecăm bine. Se lasă să dea în clocot după care oprim 3/4 din el. Într-un sfert din sos punem bucățile de pui și jumătate din brânza Cheddar dată de răzătoare.
Umplem fiecare tortilla cu acest amestec de pui și le punem într-un vas ce poate fi dat la cuptor. Vasul trebuie uns bine cu unt. In sosul oprit adăugăm laptele și îl turnăm peste tortillas. Acoperim cu restul de brânză Cheddar. Coacem pentru 30 minute în cuptor preîncălzit la 200 grade C sau până se topește brânza.
Poftă bună!