Foarte bune!
Pt coji:
Pt umplutura:
Pt glazura:
Cojile:
Puneti la fiert apa+untul+ zaharul + sarea si lasati sa fiarba. Luati vasul deoparte si adaugati faina. Amestecati bine. Cand compozitia e calduta, adaugati pe rand ouale, unul cate unul si mixati bine dupa fiecare.
Puneti compozitia intr-un posh si turnati aluatul obtinut pe hartia de copt, in forma si lungimea
dorita. Coaceti cojile la 180 grade, pt aprox. 25 minute. Cand sunt reci, le taiati pe orizontala.
Crema:
Frecati galbenusurile cu zaharul si vanilia.
Puneti amidonul in 50 ml de lapte rece si amestecati pana se dizolva. Restul de lapte puneti-l intr-o oala si incalziti-l apoi adaugati-l, putin cate putin, peste crema de ou. Adaugati si laptele cu amidon si amestecati, apoi fierbeti totul pe foc pana se ingroasa.
Umpleti cojile cu crema obtinuta. Eu am pus in putina budinca si cacao, ca sa diversific culorile...:))
Glazura
Se topeste ciocolata cu frisca la microunde si se orneaza dupa preferinta. Eu am presarat si nuca de cocos la unele sau dungulite de ciocolata alba.