Primele mele eclere si sunt tare mandra de ele.
Crema:Intr-un bol se pun 400 ml de lapte rece de la frigider,se adauga plicul de crema si o lingura de zahar si se mixeaza bine.Cand crema este gata se da la frigider pana cand preparam cojile.
Cojile:Apa si uleiul se fierb impreuna. Se adauga faina si se amesteca bine cu telul.Cand s-a ingrosat, se ia de pe foc si se adauga, pe rand, ouale, omogenizandu-se bine.
Glazura:Intr-o cratita punem bomboanele sa se topeasca.
Intr-o tava tapetata cu hartie de copt, cu ajutorul unui pos, se pun cojile de eclere si se coc la 200 grade timp de 25 de minute.Dupa ce s-au racit, cojile se taie pe jumatate si se umple cu crema si se pune glazura deasupra.Pofta buna.
1
Cand facem cojile dupa ce a fiert apa cu uleiul si faina lasam compozitia putin la racit inainte sa adaugam ouale.
2
Putem face ce crema dorim.
3
Glazura daca este prea groasa putem adauga putin lapte ca sa o subtiem.