O combinatie minunata care nu trebuie ratata!
Pentru cojile de eclere, puneti la fiert apa cu uleiul si un praf de sare
Cand apa a inceput sa clocoteasca adaugati toata faina si amestecati bine cu o lingura de lemn, pana incepe sa se dezlipeasca de pe fundul vasului
Opriti focul si lasati compozitia sa se raceasca
Adaugati treptat cate un ou, amestecand bine cu mixerul
Puneti compozitia intr-un posh si formati eclerele in tava, pe hartie de copt, la distanta unele fata de celelalte
Puneti tava in cuptorul preincalzit la 200 grade si nu deschideti deloc pe toata durata coacerii
Lasati in cuptor 10-15 minute, pana devin usor aurii deasupra si sunt umflate bine
Scoateti eclerele si lasati-le la racit
Bateti crème patisserie, amestecati apoi cu crema de lime si adaugati busuiocul taiat marunt
Amestecati lejer cu o spatula, de jos in sus
Puneti crema la frigider
Bateti albusurile cu zaharul pana obtineti o bezea tare si lucioasa
Taiati cojile de eclere pe jumatate si asezati intr-o tava partea de sus, peste care puneti bezea cu ajutorul unui posh
Coaceti la 160 de grade pentru 10 minute, pana incepe sa se rumeneasca usor deasupra
Scoateti tava din cuptor si lasati la racit
Umpleti eclerele cu crema de lime si asezati deasupra cate un capacel cu bezea