Ecler

de Anamaria Cook in Prajituri, 3 Mar 2012 | 3983 vizualizari

COMENTARII (15)

gaby_duceag 1

03.03.2012, 18:03

Bun venit, Ana!
Si eu vreau eclere

Cris2711 1

03.03.2012, 18:15

Dana_Retetegg 1

03.03.2012, 18:35

mikidaniro 1

03.03.2012, 18:48

Bun venit!

Anamaria Cook 1

03.03.2012, 19:02

Va multumesc tuturor bine v-am gasit si sper sa va placa retetle mele.

Angelina_Elena 1

03.03.2012, 19:35

Bine ai venit! eclerele sunt foarte bune

Aurelia 07_07 1

03.03.2012, 19:45

Cu siguranta o sa ne placa retetele tale.Despre ecler pot sa spun ca-mi place tare mult.Si bun venit

Sim0na 1

03.03.2012, 20:02

Bine ai venit! Cat despre ecler.. delicios arata!

Denissa 1

03.03.2012, 22:02

bine ai venit!!! Eclerele sunt delicioase

Rocsi 1

03.03.2012, 22:06

atat de gustoase eclerele facute in casa!!!

iry-gabriela 1

04.03.2012, 11:31

INERESANTE ECLERE

Laly 1

04.03.2012, 20:06

Ce mult imi plac eclerele

Lau 1

04.03.2012, 21:52

gustoase

MotanLaOale 1

05.03.2012, 14:40

Anamaria Cook 1

05.03.2012, 22:18

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ecler cu doua creme