Dulceata de portocale

de bahna_violeta in Dulceata / Gem, 9 Aug 2012 | 3531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg de portocale
  • 500 g zahar
  • o lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de portocale:

Se soarce zeama de la portocale, apoi se taie cubulete sau fasii coaja si pulpa de la portocale. Se pune zeama de la o lamaie peste si zaharul si se lasa la fiert pana fierbe bine coaja de la portocale. Normal ar trebui indepartat de pe coaja stratul alb ca sa nu fie amarui, eu am uitat :d, dar a iesit foate delicios si asa:X:X:X

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de portocale" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

COMENTARII (8)

mamaieelena 1

10.08.2012, 09:05

buna

laura_n 1

10.08.2012, 09:49

trebuie sa recunosc ca nu am papat pana acum, dar cred ca e un deliciu

bahna_violeta 1

10.08.2012, 12:03

privatelaura asa este de un deliciu,nu credeam ca o sa fie asa buna dar cand am gustat mi-am zis ca o sa mai fac cu siguranta...multumesc tuturor:*

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de portocale