Dulceata de piersici

de Julie in Dulceata / Gem, 25 Aug 2010 | 7498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici
  • 1 kg zahar
  • 2 linguri zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Se aleg piersici bine coapte, dar mai tari. Se spala, se inlatura samburele si se taie in felii subtiri. Se amesteca bine cu zaharul si se lasa peste noapte la frigider.

A doua zi se scurge siropul pe care si l-au lasat piersicile si se pune la fiert. Cand s-a ingrosat de ajuns ,se adauga si feliile de piersici si se continua fierberea la foc mic, aprox 45-50 minute.

Spre sfarsitul fierberii, se adauga zeama de lamaie. Dulceata se pune fierbinte in borcanele spalate si sterilizate. Astfel esti sigur ca ai inchis in borcane -toata aroma verii de care te vei bucura din plin la iarna...   ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Julie 1

13.09.2010, 17:26

Cele 3 din imagine

ramo_cata 1

13.09.2010, 21:35

ramo_cata 1

13.09.2010, 21:36

am pus si eu la frigider vreo 3 kg de piersici ..sa vad ce o iesi pentru ca e prima data cand fac dulceata de piersici...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]