Dulceata de mure

de MIUTA in Dulceata / Gem, 26 Sep 2011 | 4104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mure
  • zahar
  • lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de mure:

Eu pun la un kg de mure,500 g zahar si sucul de la o jumatate de lamaie.

Se curata murea bob cu bob.Se amesteca cu zahar si se lasa cca 2 ore.

Se pune la fiert si dupa o ora adaugam sucul de lamaie.

Mai fierbem inca 20 minute si putem opri focul.

Se pune fierbinte in borcanele fierbinti.

Se rastoarna cu capacul in jos 5 minute si pe urma se duc in camara.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de mure" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

RuxyRux 1

28.09.2011, 09:24

Murele...resveratrol la greu, deci sanatate curata...bravo Miuta...arata excelent

jolygina 1

29.09.2011, 09:46

place

Lau 1

03.10.2011, 08:36

vreau si eu un borcanel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dulceata din petale de trandafir