Dulceata de gogonuci

de mimmi in Dulceata / Gem, 1 Sep 2011 | 4980 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg gogonele (cherry)
  • 800 g zahar
  • sucul de la 1 lamaie
  • 25 ml esenta vanilie
  • 200 g nuci prajite in tigaie la foc mic
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de gogonuci:

Spalam foarte bine gogonelele si le punem intr-o oala. Adaugam zaharul,sucul de lamaie si apa cat sa le acopere. Se pune la fiert si dupa ce a scazut putin lichidul se adauga esenta si nucile. Se mai lasa sa fiarba pana se leaga siropul cca 50 de minute.

Se toarna fierbinte in borcane sterilizate,dupa care se intorc borcanele cu capul in jos pentru 15 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de gogonuci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

jolygina 1

02.09.2011, 17:24

foarte interesant

anomisana 1

07.09.2011, 23:31

interesanta reteta si presupun ca la fel de buna ca dulceata de nuci verzi, dupa care eu sunt inebunita

Panacris 1

18.10.2013, 12:09

Interesant! De probat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert gem de mure