Dulceata de coacaze rosii

de MotanLaOale in Dulceata / Gem, 3 Oct 2018 | 4614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,4 kg coacaze rosii
  • 1 kg zahar
  • 1/2 lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de coacaze rosii:

Coacazele se curata de impuritati si se spala bine, bine.

Se pun intr-o cratita cu zaharul deasupra si se lasa de pe o zi pe alta in frigider.

Se fierb la foc potrivit o ora, o ora si jumatate pana capata consistenta dorita.

Eu am lasat-o mai groasa ca asa ne place.

Se adauga si zeama de lamaie spre final.

Se face proba cu picatura pe farfuria rece si cand ramane boaba este gata.

Se pune fierbinte in borcane sterilizate fierbinti si ele.

Se pune capacul si se pun cu capacele in jos 10 minute dopa care se pun intre prosoape sa se raceasca.

Se pun etichete si se depoziteaza in camara.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de coacaze rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

ieri la 11:29

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

pe 10.12 la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]