Da Rocsi,untul impiedica dulceata sa faca spuma.Trucul asta l-am invatat de la Ana Olson,de la emisiune ei-Ceva dulce.Am scris si in reteta.Imi place de ea ca te invata multe trucuri in bucatarie.
Vik,eu una nu am auzit-o niciodata aberand.Din pacate la noi este dublata in Romana,si de multe ori traducerea lasa de dorit.Mie una imi place de ea tare mult.
8 borcane ! Ce bine ca stiu la cine sa cer cand o sa am nevoie ! Si acum serios :unde ai gasit cirese amare , in ce piata ? E o dulceata pe care toata familia o adora
Bunica,am luat ciresele din Aviatiei,de la piata.Dar am vazut si in piata Obor.Din pacate azi erau destul de scumpute,10 Ron kg.Trebuie sa te grabesti ca sunt pe terminate.
Buna seara,
Am avut norocul sa va gasesc reteta de dulceata de cirese amare , pe care am incercat-o.Se munceste cam mult la curatarea de simburi , dar merita tot efortul.Am respectat intocmai timpii si ingredientele folosite de dvs. si va anunt ca a iesit o dulceata de exceptie.De remarcat a fost adaugarea untului care s-a dovedit a fi o idee deosebita.Va multumesc si va urez toate cele bune
Argentina Stranschi