Dulceață de cireșe

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 29 Iun 2015 | 4163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6kg cireșe
  • 4kg zahar
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de cireșe:

Cireșele se spală, se scot sâmburii. Amestecam zaharul cu fructele, pus în straturi, unul de cireșe, unul de zahar. Lasam fructele cu zahar peste noapte. A doua zi, fierbem la foc domol, având grija sa adunam spuma.

Fierbem dulceața pana a început sosul sa se lege. Punem dulceața în borcane sterilizate și o depozitam în loc răcoros. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de cireșe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

- Andreea - 1

29.06.2015, 18:51

mirela0911 1

29.06.2015, 19:14

Buna!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

29.06.2015, 20:41

ce buna e! De ani de zile caut cirese galbene pentru dulceata si nu gasesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

ieri la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de nectarine si portocale