Dublu Kinder Pingui

de deyutzky in Prajituri, 13 Oct 2011 | 18777 vizualizari

 

dupa reteta Laurei Adamache...o recomand, e foarte buna!!!

 

INGREDIENTE

  • FOI:
  • 120 gr unt
  • 120 gr albusuri (4 albusuri)
  • 120 gr zahar pudra
  • 120 gr faina
  • 5-6 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt
  • CREMA:
  • 200 gr frisca lichida
  • 3 linguri de miere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dublu Kinder Pingui:

Pregatim FOILE: untul cu zaharul le mixam bine peste care adaugam albusurile batute spuma si amestecam. Peste aceasta compozitie adaugam faina amestecata cu cele 6 linguri de cacao si praful de copt si amestecam bine.

Compozitia obtinuta o impartim in doua. Jumatate din compozitie o intindem pe o hartie de copt in tava si o dam la cuptor pt 4 minunte. Cand foaia este gata se lasa la racit si se procedeaza la fel si pt cealalta.

Pregatim CREMA:

Batem frisca bine, adaugam mierea si mixam pana ce frisca se intareste.

Ne apucam de asamblat prajitura. Foile le taiem in jumatate iar peste fiacare foaie adaugam cate un strat de crema. Dupa ce am terminat de asamblat dam la rece pentru o ora. Dupa ce s-a racit o scoatem din frigider si o taiem in patratele.

Pofta bunaaaa!!! o s-o repet curand pt ca e minunata

Daca ti-a placut reteta noastra "Dublu Kinder Pingui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

MagdaMag 1

16.11.2011, 23:17

Larisel 1

29.09.2013, 00:40

De pofta a trebuit sa cobor sa-mi cumpar unul!! Arata atat de bine!!

Toamna07 1

30.09.2013, 17:38

O fac si eu,trebuie!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mac, visine si bezea