Drob mixt cu tarhon

de Rahela Velicu in Oaie, 6 Apr 2018 | 2399 vizualizari

 

"Bunatati de Paste" 

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de miel
  • 500 g ficat de porc
  • 1 kg ficat de pui
  • 4 oua fierte
  • 15 oua crude
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 11-12 fire de ceapa verde
  • 2 legaturi de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura tarhon
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob mixt cu tarhon:

Mai intai fierbem carnea de miel si ficatul in 2 cratite separat.

Fierbem si 4-5 oua.

Taiem cat mai marunt ficatul si carnea sau se pot pot da prin masina de tocat, cum preferati.

Batem ouale cu sare si le adaugam peste carnea tocata.  Nu va faceti griji ca sunt oua multe, si compozitie de drob este multa si trebuie sa fie legata bine. Tocam si verdeata si o adaugam in compozitia de drob. Ouale le taiem in cuburi mai mari decat carnea si le daugam si pe ele la drob. 

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem drobul. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 20-25 de minute, pana cand se rumeneste frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Puteti coace drobul in 2-3 forme de chec.

2

Ouale fierte le puteti lasa intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob mixt cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de miel in foi de placinta