Drob din maruntaie de curcan

de jolygina in Curcan, 6 Iul 2010 | 10347 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g inimi de curcan
  • 400g ficat de curcan
  • 6 cepe verzi
  • 4 fire de usturoi verde
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • 5 oua
  • un prapure pentru invelitul drobului
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din maruntaie de curcan:

Se fierb ficatul si inimile de curcan ,dar le fierbem separat.

Ficatul cand il fierbem sa nu fie inecacios si sa fie mai gustos ii punem in apa o lingurita de zahar ,nu sare.

Se fierb, se lasa sa se raceasca dupa care le tocam. Se toaca si verdeata si se amesteca cu maruntaiele de curcan. Le condimentam cu sare, piper si la sfarsit punem ouale si le incorporam bine.

Se pune prapurele intr-o forma rotunda dupa care punem compozitita si finisam

Lasam la cuptor 30-45 min dupa care scoatem drobul din cuptor sa se raceasca,nu se taie cald deoarece riscati sa se sfarame, sa nu fie felie intreaga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din maruntaie de curcan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

Bucataras Medi 1

06.07.2010, 22:27

si eu vreau...........

nadina73 1

07.07.2010, 00:14

foarte bine arat ,eu cumpar foarte mult carne de curcan dar inimi si ficat nu am vazut deloc,decat pipote,tare bine arata nota 10

lia maria 1

07.07.2010, 08:16

bun , bun, foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi cu semințe - Rețeta simplă din 3 ingrediente de bază

ieri la 09:45

Chiftele de post din linte - Reteta gustoasa si usoara

de Rocsi 9

pe 11.03 la 20:54

Paste Aglio, Olio e Peperoncino – Gust și savoare într-o rețetă simplă de post

pe 11.03 la 09:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de curcan