Drob din ficat de pasare

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2013 | 6208 vizualizari

 

.....nu imi asum acest drob,decat in privinta pozei ....este facut de soacra mea deci munca este a ei!....a in spatele dropului se vad cozonacii care au fost facuti de inaltare!

 

INGREDIENTE

  • 1kg de ficat de pasare,
  • 1l de lapte,
  • 8 oua+1 de uns,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • 2 legaturi de marar,
  • o legatura de patrunjel,
  • 4-5 catei de usturoi,
  • unt de uns tava(vas),
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din ficat de pasare:

Ficatul se pune la fier in lapte ,bineinteles dupa ce a fost spalat.

Cat fierbe ficatul ,se curata ceapa ,se spala si apoi se taie marunt punandu-se apoi la calit cat sa se inmoaie. ficatul fert se scoate din lapte ,se lasa la racit si apoi seda pe masina.

Ceapa se amesteca cu ficatul gata tocat,impreuna cu mararul si patrunjelul.

La final se adauga usturoiul,ouale batute,sare si piper dupa gust amestecand pana se incorporeaza toate.

Se unge o tava (in cazul meu un vas termorezistent rotund inalt) si adauga compozitia obtinuta ungandu-se la final cu ou.

Se da la cuptor pana se rumeneste frumos si se serveste rece.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

usturoiul ii da gust foarte bun drobului de pasare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din ficat de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv drob