Delicii de Paste
Speli carnea si o pui la fiert, in apa cu putina sare. Cand e fiarta, o lasi sa se racoreasca putin si o tai cubulete.
Speli ciupercile, le toci felii mici si le calesti intr-o tigaie cu putin ulei (1-2 linguri). Asezonezi ciupercile cu sare, piper si o lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina. Intr-o prima faza, ciupercile lasa foarte multa apa si le tii pe foc, amestecand din cand in cand, pana a scazut toata apa apoi le lasi sa se racoreasca.
Intre timp, pregatesti celelalte ingrediente: tai maslinele rondele si ardeiul cubulete.
Amesteci carnea cu ciupercile, maslinele si ardeiul si apoi, adaugi ouale batute cu putina sare si amesteci pana se omogenizeaza compozitia.
Torni compozitia in tava unsa cu unt, presari pesmetul deasupra si apoi introduci tava in cuptorul preincalzit (180ºC pentru cuptorul electric), timp de aproximativ 45 de minute.
Dupa ce s-a rumenit frumos, scoti din cuptor drobul si il lasi sa se racoreasca, apoi il tai felii.