Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei

de oanapl in Curcan, 18 Apr 2017 | 5719 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 400 g carne de curcan
  • 5 oua
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 1 lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina
  • 1 ardei gras rosu
  • 100 g masline fara samburi, taiate
  • 1-2 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pesmet
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei:

Speli carnea si o pui la fiert, in apa cu putina sare. Cand e fiarta, o lasi sa se racoreasca putin si o tai cubulete.
Speli ciupercile, le toci felii mici si le calesti intr-o tigaie cu putin ulei (1-2 linguri). Asezonezi ciupercile cu sare, piper si o lingurita condiment Maggi Secretul Gustului gust de gaina. Intr-o prima faza, ciupercile lasa foarte multa apa si le tii pe foc, amestecand din cand in cand, pana a scazut toata apa apoi le lasi sa se racoreasca. 

Intre timp, pregatesti celelalte ingrediente: tai maslinele rondele si ardeiul cubulete.

 Amesteci carnea cu ciupercile, maslinele si ardeiul si apoi, adaugi ouale batute cu putina sare si amesteci pana se omogenizeaza compozitia. 
Torni compozitia in tava unsa cu unt, presari pesmetul deasupra si apoi introduci tava in cuptorul preincalzit  (180ºC pentru cuptorul electric), timp de aproximativ 45 de minute.
Dupa ce s-a rumenit frumos, scoti din cuptor drobul si il lasi sa se racoreasca, apoi il tai felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din carne de curcan cu ciuperci, masline si ardei" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curcan la cuptor cu garnitura de orez