Drob de usturoi si ceapa verde

de sasha in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2013 | 6948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3/4 legaturi usturoi verde
  • 5 legaturi ceapa verde
  • 6 oua
  • 500 g piept de pui
  • 100 ml smantana
  • busuioc
  • foarte multa verdeata (marar, patrunjel)
  • sare si piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de usturoi si ceapa verde:

Se taie marunt ceapa si usturoiul si le calim in putin ulei. Intr-un castron se bat 4 oua,smantana, verdeturile, busuiocul, sare si piper. Pieptul se taie cuburi, se pune peste ceapa si celelalte din castron si se amesteca bine.

Se aseaza intr-o forma de chec tapetata cu hartie de copt si unsa cu putin ulei. Cele 2 oua care ne-au ramas le batem si le punem deasupra drobului. Dam la cuptor pentru 30 de minute la 160 de grade.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de usturoi si ceapa verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

sasha 1

10.05.2013, 13:02

este si fara pui..

Micutza Luana 1

10.05.2013, 21:06

buun buun

AnnesAnna 1

04.03.2014, 13:50

mmmm, cred ca-i foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob de pui in bacon