Drob de pui cu verdeata

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 8679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui dezosat (300-400 gr)
  • 500 gr ficat de pui
  • 3-4 fire ceapa verde
  • 3 fire usturoi verde
  • 2 fire marar verde
  • 2-3 fire patrunjel verde
  • 2 oua fierte tari
  • 2 oua
  • 4 linguri lapte
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura pesmet
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu verdeata:

Pieptul de pui se pune la fiert in apa cu sare, iar ficatei se curata si se spala , apoi se pun la fiert in apa fara sare.  Verdeturile se spala  si se lasa pe un servetel de bucatarie sa se scurga de excesul de apa, apoi se toaca marunt.  Ouale se toaca marunt. Dupa ce a fiert pieptul de pui se da prin masina de tocat, iar ficatei se taie, nu foarte marunt.  Se pun toate ingredientele intr-un bol, se condimenteaza  cu sare si piper, apoi se bat ouale cu laptele si se adauga la ingrediente. Adaugam la compozitie 2 linguri de ulei , iar cu o lingura ungem un vas termorezistent si presaram cu pesmet. Turnam compozitia in vas , nivelam si introducem in cuptorul incins pentru 30-40 min.   Dupa ce este gata , se lasa la racit sau se serveste cald, cum doriti :) serviti cu o salata de sezon, delicios!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu verdeata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua de prepelita vopsite - RETETA NR. 100