Punem la fiert pieptul, pipotele, inimioarele, morcovul si usturoiul cu putina sare. Ficatul se taie cubulete la fel si ceapa si se pun la prajit cu putin usturoi, sare, piper si putina supa instant. Cind pieptul este fiert se lasa la racit impreuna cu pipotele si inimioarele si se dau prin masina de tocat impreuna cu morcovul. Amestecam cu ficatelul bucatele adaugam oul si patrunjel tocat . Eu pielea de la piept am pus-o pe fundul tavii. Ttava am imbracat-o in hirtie de copt am turnat compozitia am uns cu ou si am dat la cuptor cam 30 minute (depinde de cuptorul dumneavoastra)
Salata de hrean se prepara astfel: punem sfecla rosie in cuptor in folie de aluminiu cam 30 minute pina intra scobitoarea usor in ea. Se curata de coaja si se da pe razatoarea mica impreuna cu hreanul, se adauga otet dupa gust si sare. Se poate pastra in frigider destul de multa vreme.