Un drob pufos si foarte gustos
Punem la fiert ficatul separat, inimile si pipotele separat si pieptul de pui cu o ceapa si morcovii cu putina sare, fiecare in cate un vas.Daca este nevoie, se ia spuma de deasupra.
Cele 2 cepe se taie marunt si se inabuse cu putin ulei si apa pana se inmoaie.
Dupa ce au fiert toate maruntaiele, se lasa sa se raceasca putin apoi se dau prin masina de tocat carne inclusiv ceapa si morcovii in care a fiert pieptul de pui.
Se amesteca bine, se adauga ceapa, sare, piper si cimbru dupa gust.
Separat se bat bine 3 oua si se adauga in compozitie.
In functie de consistenta, se adauga o ceasca din zeama in care a fiert pieptul de pui pentru a fi mai moale compozitia.
La final se adauga mararul si patrunjelul taiat marunt.
Am pus compozitia intr-o tava de cozonac captusita cu hartie de copt si deasupra am uns cu un ou batut bine.
Se da la cuptorul preincalzit la foc potrivit pentru 45-55 minute pana se rumeneste deasupra.
Pofta buna!