Drob de pasare

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2013 | 7638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un kg de ficat de pasare
  • un kg de pipote
  • 6 oua crude
  • un ou fiert
  • o legatura de ceapa verde, usturoi verde, marar, patrunjel
  • sare, piper dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pasare:

Organele se spala si se pune la fiert cu sare. Se ia spuma din cand in cand pana ce apa in care fierbe devine mai limpede. 

Paralel, am curatat verdeturile, le-am spalat, tocat marunt. 

Dupa ce pipotele si ficatul au fiert, le-am dat sub jet de apa, le-am pus la scurs. Le-am pus la tocat in blender si le-am lasat cat de mari am dorit. Am pus totul intr-un bol, impreuna cu verdeturile, oualele, sare, piper. Le-am amestecat foarte bine. Am uns o tava de paine si am asezat drobul. La jumatate am pus cate o jumatate de ou fiert. Am uns drobul cu ou crud si l-am bagat la cuptor pentru 40 minute la foc potrivit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pasca cu branza sarata