Drob de pasare

de Julie in Aperitive / Garnituri, 30 Aug 2010 | 11747 vizualizari

 

Daca fetele au postat retetele lor de drob din miel si din ciuperci va prezint si eu reteta mea de drob de pasare. :)

 

INGREDIENTE

  • pipote de pasare 0.5 kg
  • ficat de pasare 1 kg
  • oua 10
  • marar:  4 legaturi
  • patrunjel: 1 legatura
  • ceapa verde :  4 legaturi
  • usturoi verde: 1 legatura
  • condiment special pt. drob
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pasare:

Se fierb pipotele si ficatul si apoi se toaca marunt.
Se toaca la fel si restul verdeturilor.
Se amesteca apoi maruntaiele cu verdeturile ,4 oua, si se asezoneaza cu sare,piper si condimente dupa gust.

Se unge o tava cu ulei, se tapeteaza cu pesmet si se toarna compozitia.
Se aseaza deasupra oua fierte taiate pe jumatate.
Se bat bine 2-3 albusuri de ou cu sare si piper si se intind peste drob.

Se coace la foc potrivit, aprox.45min .Se portioneaza rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pasare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

marieta 1

01.09.2010, 14:08

si eu cred ca este foarte bun!!!!!!!super ideea fiindca mie numi place mielul si atunci asta este o alternativa buna!!5 furculite!!!

Julie 1

01.09.2010, 15:28

Multumesc ,Marieta, drobul de pasare este foarte bun!

jolygina 1

02.09.2010, 22:42

delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de legume