Drob de miel

de dantes in Oaie, 20 Apr 2017 | 4056 vizualizari

 

Delicii de Paste

 

INGREDIENTE

  • 1 kg organe de miel
  • 5 oua
  • 1 legatura usturoi verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • 50 g pesmet
  • 1 prapur
  • sare
  • piper dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Se spala organele de miel si se pun la fiert. Cand au dat in clocot, schimbam apa si continuam fierberea. Dupa ce au fiert, le lasam la racit si le dam prin masina de tocat carne. Separat fierbem si 3 oua.

Amestecam organele tocate cu patrunjelul si usturoiul verde tocat marunt, adaugam 2 oua crude si pesmetul si framantam bine, daca este necesar, mai putem adauga si putin din apa in care au fiert organele si condimentam cu sare si piper, dupa gust.

Intindem prapurul de miel si asezam pe el un strat de tocatura, apoi 3 oua fierte si restul de tocatura. Invelim totul cu prapurul si il punem intr-o tava de chec si o dam la cuptor, circa 40 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlete de miel cu crusta crocanta si piure de cartofi dulci