Drob de miel

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2012 | 9431 vizualizari

 

E Paste, avem drob de miel...

 

INGREDIENTE

  • maruntaiele mielului (inima, ficat, rinichi),
  • 500 gr ficat de pui,
  • 4 oua fierte,
  • 4 oua crude,
  • 4 legaturi de ceapa verde,
  • 3 legaturi patrunjel,
  • 3 legaturi marar,
  • 2 felii de paine,
  • o cana lapte,
  • sare,
  • piper,
  • pesmet,
  • prapur de miel.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Maruntaiele mielului si ficateii de pui se pun intr-o cratita cu apa rece pentru o ora, sa iasa tot sangele din ele. Se vor pune la fiert in apa cu sare. In cazul ca face spuma (face sigur), vom spumui.

Punem la fiert 4 oua, 5-6 minute de cand clocoteste apa.

Ceapa verde, patrunjelul si mararul se toaca marunt. Maruntaiele fierte bine se lasa sa se raceasca. Acestea se dau prin masina de tocat impreuna cu feliile de paine inmuiate in lapte. Se amesteca cu verdeata tocata si cu ouale crude. Condimentam cu sare si piper.

Intr-o tava de chec pe care o vom unge cu ulei si o tapetam cu pesmet, punem prapurul cu marginile afara. Umplem tava pe jumatate cu compozitia de drob, aranjam oualele fierte si turnam si restul de compozitie peste. Acoperim cu prapurul.

Se da la cuptor pentru 40-45 min.

Se scoate din tava si se taie felii dupa ce s-a racit.
 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob din piept de pui