Drob de miel

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 6 Apr 2011 | 18405 vizualizari

 

Reteta de drob de miel de Pasti o preparam cu mare drag

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg organe si prapur de miel
  • 2 cepe
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 3 oua crude
  • 3 oua fierte de consistenta tare
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de miel:

Drobul de miel de Pasti, o reteta minunata pentru sfintele Sarbatori Pascale ...

Spalam organele si prapurul in mai multe ape. Cat timp pregatim compozitia pentru drob tinem prapurul intr-un castron cu apa rece.
Fierbem organele de miel in apa cu sare, luand spuma de cate ori este nevoie. In acest timp tocam si calim ceapa. Dupa ce au fiert maruntaiele le lasam sa se raceasca, apoi le tocam prin masina. Adaugam ouale, verdeata tocata, ceapa calita, piper, sare si amestecam pana se omogenizeaza compozitia.

Cu aceasta compozitie umplem prapurul pe care l-am pus intr-o tava de cozonac, unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. La mijlocul umpluturii vom pune ouale fierte si curatate. Invelim tocatura si dam la cuptor la 180°C pentru aproximativ 30 de minute.
Il lasam sa se raceasca inainte ssa il taiem. Il servim rece cu salata verde sau legume de sezon.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de miel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Max Espresso Machine

- 600 lei
2799.99 lei
2199.99 lei

COMENTARII (37)

divainbucatarie 1

21.04.2011, 08:05

multumesc deyutzky!

gaby_duceag 1

21.04.2011, 08:08

Ce bine arata!!!
Eu pregatesc azi de pui, miel nu papam

Mitinita 1

22.04.2011, 21:18

Iepurasul mustacios
E de Paste generos
Nu-ti lasa cadou in ghete
Are el alte retete
Pasca,oul inrosit,
Mielul fript si un Paste Fericit!
Sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Decoratiuni pentru masa pascala