Drob de maruntaie de pasare

de carmenvlad in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 14282 vizualizari

COMENTARII (16)

kukibella 1

14.04.2011, 23:38

delicios

La Ancuta 1

15.04.2011, 00:41

ce pofta mi-ai facut

horia 1

15.04.2011, 07:51

o mancare cu specific traditional romanesc,o prezentare superba si-un gust inconfundabil.multumim!

carmenvlad 1

15.04.2011, 08:11

Va multumesc mult pentru aprecieri.

mamaieelena 1

15.04.2011, 08:36

aziz 1

15.04.2011, 09:02

absolut delicios ,abia astept sa fac sapt viitoare

divainbucatarie 1

15.04.2011, 09:35

Lau 1

15.04.2011, 10:04

super

mena29 1

15.04.2011, 10:27

MIUTA 1

15.04.2011, 10:28

Rocsi 1

15.04.2011, 10:52

e buuuuuuuuuuunnnnnn

mirela0911 1

15.04.2011, 13:56

Foarte bine arata o sa fac si eu

Cris2711 1

15.04.2011, 17:57

cat ai muncit tu aici foarte bun

LUK 1

15.04.2011, 20:52

tre sa fie tare bun

deyutzky 1

15.04.2011, 23:15

arata foarte bine

bucatarimcudiana 1

15.04.2011, 23:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cuibusor de oua