Drob de ied

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 16 Noi 2010 | 9715 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma a taiat tatal meu un ied si doar maruntaiele au ramas ne pregatie asa ca pentru sambata am facut drob de ied...sa nu radeti de drobul meu ...este rpima data cand fac...asa ca va rog sa scuzati aspectul

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la ied ( ficat, inima, limba, rinichi, plamini)
  • prapure
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • o felie telina
  • cateva fire patrunjel verde
  • 1 ardei rosu
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ou crud
  • 3 oua fierte tari
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Maruntaiele se spala bine si se fierb in apa si sare. Dupa ce au fiert se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci le tocam la robot impreuna cu legumele ( morcov, patrunjel, telina, ceapa, ardei....).  In compozitia obtinuta adaugam verdeata tocata marunt si potrivim gustul cu sare si piper.

Vom coace drobul intr-o tava de cozonac:

ungem tava cu putin ulei si o tapetam cu hartie de copt. Apoi asezam prapurele in tava..."imbracam"  peretii tavii cu prapurele. Punem apoi jumate din compozitie...asezam cele 3 oua fierte tare si peste ele asezam restul de compozitie.

Se acopera apoi cu prapurele si se da la cuptor 40 min.

Cand drobul s-a racit il scoatem din tava si taiem infunctie de preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Adinacarla 1

19.11.2010, 00:05

multumesc Sylvia

vanilla 1

19.11.2010, 14:50

da sa stii ca arata chiar bine!!!

Adinacarla 1

19.11.2010, 17:06

multumesc vanilia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Coronita de miel umpluta cu drob