Drob de ciuperci

de Xandrinne in Mancaruri de legume, 16 Apr 2015 | 7883 vizualizari

 

Am folosit conserve de la SunFood, mai ales ca eram nitel in criza de timp; sursa mea de inspiratie a fost Diva in bucatarie, careia ii multumesc!!

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane cu ciuperci SunFood,
  • 1/2 conserva porumb SunFood,
  • 1-2 cepe uscate,
  • 3-4 fire ceapa verde,
  • 2-3 fire usturoi verde,
  • 1/2 ardei gras rosu,
  • 200 g cascaval,
  • 3 oua,
  • 3 linguri smantana,
  • sare, piper,
  • 3 linguri ulei,
  • marar, patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ciuperci:

Mai intai am scos ciupercile din conserva, le-am trecut printr-un jet de apa rece si le-am scurs.

Am calit in ulei ceapa tocata marunt, usturoiul taiat marunt, ciupercile, ardeiul taiat cubulete, cateva minute, pana a inceput ceapa sa-si schimbe culoarea.

Am potrivit gustul de sare si piper, apoi am oprit focul. Am lasat amestecul la racorit.

Am adaugat peste amestecul cu ciuperci cascavalul dat pe razatoarea mare, ouale, verdeata tocata si smantana.

Am amestecat bine ingredientele (daca doriti puneti si o lingura de pesmet).

Am tapetat cu unt si faina o forma coronita si am turnat amestecul, am nivelat.

Am copt drobul in cuptorul preincalzit, la 180 de grade, cca 40 de minute (pana a inceput a se rumeni).

L-am feliat rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

17.04.2015, 20:05

Cred ca a iesit super bun!

mirela0911 1

18.04.2015, 15:02

Bun trebuie sa fie si cu ciuperci!

mihaelar63 1

21.04.2015, 22:25

Imi place mult . mai mult decat cel de miel

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de ciuperci,vinete si dovlecei