Drob cu pate de ficat si orez

de grasu64 in Ficat, 10 Apr 2012 | 22448 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • - 800 g pate de ficat de pui sau porc,dupa preferinta
  • - 2 legaturi de ceapa
  • - 1 legatura usturoi
  • - 1 legatura leurda
  • - 2 legaturi patrunjel
  • - 1 legatura marar
  • - 8 oua
  • - 1 cana de orez
  • - pesmet
  • - ulei
  • - sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu pate de ficat si orez:

Punem orezul la fiert. Curatam, spalam si taiem marunt verdeata. Luam 7 oua si separam albusurile de galbenusuri. Batem albusurile spuma. Batem bine galbenusurile.

Intr-un castron amestecam bine pateul de ficat cu orezul fiert si racit, verdeata, galbenusurile, sare si piper. Adaugam albusurile batute spuma.
Ungem cu ulei o tava termorezistenta si tapetam cu pesmet. Punem compozitia in tava si o nivela frumos.

Dam tava la cuptorul bine incins pentru 45 de minute. Dupa acest timp scoatem tava de la cuptor si ungem drobul cu 2 oua batute bine. Mai dam la cuptor pana prinde o culoare aurie, cam 15 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu pate de ficat si orez" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (11)

Ina 1

10.04.2012, 21:46

bine-ati revenit!

Sim0na 1

10.04.2012, 22:09

Sunt tare curioasa de gust..

grasu64 1

12.04.2012, 10:48

Multumesc!
Simona astept sa-mi spui ce gust are!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]