Dovlecel si cus cus la cuptor

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 30 Apr 2011 | 8448 vizualizari

 

facut tot pentru andutu in speranta ca o sa pape, a papat dar putin si asta ca nu mancase nimic toata ziua ........insa mie mi-a placut la nebunie

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 3 linguri cus cus
  • 2 linguri smantana
  • 2 linguri cascaval ras
  • sare
  • 1 lingurita ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel si cus cus la cuptor:

Curatam dovlecelul de coaja, il spalam si-l dam pe razatoare.

Ungem un vas termorezistent cu ulei, punem dovlecelul dat pe razatoare, apoi punem cus-cusul, smantana si cascavalul ras, amestecam si la sfarsit potrivim gustul de sare.

Punem 1 pahar de apa si dam la cuptorul preincalzit timp de 40-50 de minute la foc potrivit.

Verificam din cand in cand, iar cand a scazut apa mai punem cascaval ras pe deasupra si lasam inca 5 minute.

Se serveste cald asa simplu sau ca si garnitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel si cus cus la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

vasimur

602 puncte

mihaelar63

600 puncte

RODIMUR

555 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecei umpluti cu branza