Dovlecel pentru iarna

de Dea_Dea in Conserve, 31 Iul 2013 | 7446 vizualizari

 

Ca in fiecare an pun dovlecel la congelator , poate ni se face dor de dovlecel pane cand vine iarna :)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pentru iarna:

Dovleceii se curata de coaja.

Se taie felii de 2-3 mm.

Se pun in strecuratoare, se sareaza si se lasa la scurs 20 min.

Se pun in pungi si se pun la congelator.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pentru iarna" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (11)

laura_n 1

31.07.2013, 10:26

bravooo

Bunica 1

31.07.2013, 10:29

E uite ca dovlecei n-am pus pentru iarna!

Rocsi 1

31.07.2013, 10:56

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogonele murate