Dovlecel cu floare pane

de ianculubita in Mancaruri de legume, 10 Iul 2013 | 2965 vizualizari

COMENTARII (14)

- Andreea - 1

10.07.2013, 15:52

Ador florile de dovlecel pane

MotanLaOale 1

10.07.2013, 16:07


Nu am mancat niciodata!

simona72 1

10.07.2013, 16:09

Nu am mincat niciodata, da tot am vazut pe la tv...cred ca sunt f bune...bravo!!

AnyCostescu 1

10.07.2013, 16:09

sincer nu am mancat niciodata

Corinuta 1

10.07.2013, 16:17

Ce dragut e, n-am mai facut, dar as gusta!

Dea_Dea 1

10.07.2013, 16:36

Eu n-am mancat niciodata dar tare bine arata si cred ca sunt si gustoase

ianculubita 1

10.07.2013, 16:38

Va spun eu,poate confirma si Andreea-Caroline cat sunt de gustoase

jolygina 1

10.07.2013, 16:42

lilik 1

10.07.2013, 16:44

grozavi de buni...eu fac si numai florile umplute cu mozzarella ,apoi trecute prin aluat si prajite...
O minunatie

- Andreea - 1

10.07.2013, 17:01

Lili incearca-le si doar facute pane ( neumplute) sunt suuuuuuuuper.

lilik 1

10.07.2013, 17:04

Stiu Andreea le fac si asa...am o reteta de aluat pentru pane si imi place la nebunie,nu da gres niciodata

- Andreea - 1

10.07.2013, 17:12

Pai zi-l si noua....

Bya Ralu 1

10.07.2013, 19:40

Rocsi 1

10.07.2013, 20:26

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane