Dovlecei surpriza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 9 Iul 2010 | 9614 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 2 oua
  • 200-300 g cascaval sau branza
  • pesmet
  • faina
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei surpriza:

Dovleceii curatati de coaja se taie rondele si se presara cu sare. Se lasa la rece o ora.

Ouale se bat bine cu sare,piper si 2-3 linguri faina. Se taie cascavalul in felii mai groase.

Dovleceii se sterg bine de apa cu prosoape de hartie. Se fac sandwich-uri din 2 felii de dovlecel iar la mijloc o felie de cascaval. Se dau apoi prin faina, prin ou, prin pesmet si se prajesc in ulei incins pana se rumenesc pe ambele parti.

Dovleceii astfel pregatiti,sunt foarte buni calzi, si sigur vor fi adevarate surprize!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei surpriza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bulete de urda