Dovlecei scazuti

de MOKUSKA in Aperitive / Garnituri, 7 Mai 2014 | 6207 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 dovlecei
  • 1 legatura de ceapa verde
  • unt/ ulei
  • 100 ml suc de rosii sau smantana
  • 2 legaturi de marar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei scazuti:

1. Dovleceii se spala si se curata, se da pe razatoarea mare. Ceapa se toaca si se inabuseste in putin unt sau ulei (eu am folosit un cubulet de unt). Se adauga dovleceii, sucul de rosii si se lasa la fiert cu putina apa (cat sa acopere). Dupa ce scade apa dovleceii sunt fierti. Inainte sa stingem focul adaugam sare si mararul tocat.

2. Preparatul de mai sus se poate pregati si fara suc de rosii, in cazul acesta se serveste cu smantana.

Dovleceii se pot servii cu chiftelute pe gratar (vezi foto), ochiuri, carnati pe gratar etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei scazuti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Bya Ralu 1

08.05.2014, 00:02

cred ca sunt super

MOKUSKA 1

08.05.2014, 09:27

va pupacesc

reisnaor_2006 1

03.07.2014, 14:12

foarte buna reteta,o voi face si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Labaneh cu ierburi aromate