Dovlecei fripti in usturoi

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2010 | 7269 vizualizari

 

imi plac mult cu rosii si branza

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 4 linguri de lapte
  • 1 ou
  •  4 linguri faina
  • sare,piper negru
  • marar verde
  • 3 graunti mari de usturoi uscat
  • 1 rosie

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei fripti in usturoi:

Se curata dovlecelul de coaja, se taie pe jumatate dupa care taiati rondele.Lasati intr-un castronel cu lapte , sare, piper negru si usturoiul zdrobit.

Apoi bateti oul cu faina si turnati peste dovlecei.Amestecati si apoi luati si prajiti in ulei incins.

Scoateti-i si lasati-i putin pe un prosop de hartie absorbanta sa nu fie uleiosi si serviti cu rosie alaturi si mie imi place si cu branza sarata.Deasupra am presarat putin marar verde proaspat tocat si am asezat si cateva feliute subtiri de kaiser prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei fripti in usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.05.2010, 08:15

Laly 1

08.06.2010, 23:48

Vreau si eu un dovlecel mai ai?Iti dau si 5 furculite

epurasha2bb 1

09.06.2010, 13:29

multumesc tuturor! Laly te servesc cu drag!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi la cuptor