Dovlecei crocanti la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2012 | 5060 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei zucchini,
  • 150 ml iaurt,
  • 2 linguri ulei,
  • pesmet,
  • 1 bucatica cascaval,
  • sare dupa gust.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei crocanti la cuptor:

Am spalat bine dovleceii,iam sters cu un servet de bucatarie si iam taiat baghete. Intr-un bol amestecam iaurtul cu uleiul si sare dupa gust. In alt bol amestecam pesmetul cu cascavalul ras. Intre timp dam drumu la foc,si tapetam o tava(eu am pus in tava de la aragaz) cu hartie de copt. Dam baghetele de dovlecel prin iaurt si le tavalim prin amestecul de pesmet,le asezam in tava pe hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru cca 25-30 de minute,pana se rumenesc frumos . Sa va dau un pont,pregatiti aceasta reteta de cu seara,mai ales ca in timpul zilei este foarte cald si datul drumului la cuptor nu ne ajuta deloc si ii consumati a doua zi. Mie una mai mult mi-au placut a doua zi cand au fost reci,(de la frigider). I-am servit cu un crap proaspat prins si gatit la gratar si cu sos Tzatziki.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei crocanti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Şniţele de dovlecei cu mujdei