Dovleac copt, umplut cu nuca, si dulceata de cirese amare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L

de laura_n in Slow Cooker, 9 Sep 2015 | 5907 vizualizari

 

Nu mai repet povestea mea cu dovleacul, ca sa nu va plictisesc! :)))) Cert este ca acum il savurez cu placere. Mirosul de toamna nu putea sa nu aduca si ceva pregatit cu dovleac. O noua ocazie de a testa puterile gadget-ului meu de nadejde, slow cooker-ul Crock-Pot 4,7 L . Am optat de data aceasta pentru dovleac copt, umplut cu nuca multa, ciocolata, iar mai apoi, copt fiind, am tras si un pic de dulceata de cirese amare, de la scumpa de Simo. Parfumat, dulce, o nebunie!

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac micut
  • mix de nuca macinata, zahar brun, bucati de ciocolata, stafide brune
  • 1 cub unt nesarat (30 gr)
  • dulceata de cirese
  • o cana cu apa
  • optional: smantana dulce
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt, umplut cu nuca, si dulceata de cirese amare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L:

Spalam bine dovleacul. Il stergem cu un servet de hartie. Ii taiem capacul cu atentie. Il curatam de seminte. Il punem deoparte.

Pregatim un mix din nuca prajita, zahar brut (in functie de cat de dulce preferam), ciocolata, condimente. 

Conectam aparatul la o sursa de curent. 

Umplem dovleacul cu unt, mix de nuca. Il asezam in vasul aparatului. Turnam o cana cu apa. Acoperim si selectam aparatul slow cooker Crock-Pot pe modul High, timp de gatire 2 ore. Mie nu-mi place sa iasa prea moale, insa daca preferati asa, puteti suplimenta timpul de gatire.

Dupa ce aparatul incheie programul slow cooker-ul Crock-Pot 4.7 l Digital trece automat pe functia de pastrare la cald.

Servim imediat sau pastram la cald panain momentul servirii. Puteti servi cu topping de smantana dulce. Eu am servit cu dulceata de cirese negre. 

Parfum si gust de toamna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt, umplut cu nuca, si dulceata de cirese amare la slow cooker Crock-Pot 4,7 L" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec din albușuri cu zmeură și lămâie - Deliciu aromat și pufos

ieri la 08:09

Menemen - Omleta turceasca plina de savoare

de Rocsi 9

pe 31.03 la 19:37

Oua vopsite natural cu coji de ceapa – Reteta traditionala de Paste

pe 31.03 la 16:49

Prajitura cu mere si kefir - Simpla si gustoasa

de oanapl 8

pe 30.03 la 18:32

TOP
utilizatori

oanapl

3137 puncte

Rocsi

1480 puncte

MotanLaOale

1083 puncte

mirela0911

1000 puncte

mena29

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale din carne de vitel cu dovleac la slow cooker Crock-Pot 4,7 L