Dovleac copt cu sferturi de ceapa

de laylalala in Aperitive / Garnituri, 12 Mai 2010 | 5966 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 gr dovlec pentru placinta, curatat si taiat cubulete
  • 3 cepe rosii, curatate si taiate in sferturi
  • 1 ceapa alba, curatata si taiata in sferturi
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 linguri miere
  • 2 lingurite cimbru maruntit
  • sare si piper negru
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt cu sferturi de ceapa:

Se incalzeste cuptorul la 200ᵒC.
Intr-un vas termorezistent se pun cubuletele de dovleac, se imprastie printre acestea sferturi de ceapa si se stropesc legumele cu uleiul de masline si mierea.
Se presara totul cu tarhon maruntit si se asezoneaza cu sare si piper, dupa gust.Legumele se amesteca usor apoi se dau la cuptor 40-45 minute, intorcandu-le din cand in cand, pana s-au inmuiat si s-au rumenit usor.Se servesc ca garnitura la fripturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt cu sferturi de ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Drob de vinete