Dovleac copt

de claudiaO in Dulciuri, 26 Noi 2014 | 3604 vizualizari

 

Un desert usor si placut

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar, jumatate din el am pregatit eu
  • 2 linguri de zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovleacul il spalam, il taiam in doua si scoatem semintele, apoi il portionam dupa preferinta.

Bucatile obtinute le crestam in interior si le asezam intro tava. Le punem in cuptorul incins pt cca 50-60 minute- pana se patrunde si devine moale.

Presaram peste el zaharul si mai dam pt cca 10 minute la cuptor ca sa sa rumeneasca frumos.

La servire putem presara un praf de scortisora ...sau nu :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu crema de dovleac