Dovleac copt

de claudiaO in Dulciuri, 26 Noi 2014 | 4524 vizualizari

 

Un desert usor si placut

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar, jumatate din el am pregatit eu
  • 2 linguri de zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovleacul il spalam, il taiam in doua si scoatem semintele, apoi il portionam dupa preferinta.

Bucatile obtinute le crestam in interior si le asezam intro tava. Le punem in cuptorul incins pt cca 50-60 minute- pana se patrunde si devine moale.

Presaram peste el zaharul si mai dam pt cca 10 minute la cuptor ca sa sa rumeneasca frumos.

La servire putem presara un praf de scortisora ...sau nu :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]