Dorada regala cu ghimbir si busuioc

de mihaelar63 in Peste, 15 Ian 2010 | 9239 vizualizari

 

este un peste absolut delicios care are o frumoasa forma ovala .a devenit unul din preferatii mei .

 

INGREDIENTE

  • o dorada [ aprox. 1kg]
  • 1 rosie
  • 1 ceapa rosie
  • 1 lamaie
  • 4 catei usturoi
  • 50 gr . radacina ghimbir
  • busuioc uscat sau verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • 100 ml . ulei masline
  • 1 lingura sos soia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada regala cu ghimbir si busuioc:

se curata si se  spala  dorada regala . se fac crestaturi adanci pe partile laterale .

se curata ceapa si usturoiul .ghimbirul il spalati.

se feliaza rosia. ceapa,usturoiul si radacina de ghimbir.

din ulei, sos soia , zeama de lamaie ,sare piper ,boia si busuioc  faceti un sos cu care ungeti bine pestele.

umpleti crestataturile laterale si interioriorul doradei cu feliile de rosie , ceapa , usturoi si ghimbir.

puneti intr-o tava teflonata si dati la cuptor 30 min . la jumatatea coacerii intoarceti pestele .

TIPS-URI

1

am servit dorada regala cu cartofi cu rozmarin la cuptor dupa reteta oanei

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada regala cu ghimbir si busuioc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

ela 1

16.01.2010, 00:17

nu,il mananc inainte de dieta,deja am inceput sa-l testez,m-a prins sotul meu acum manjita pe buze cu glazura de la elasta iti trebuia,m-a certat el.doar nu era sa las glazura sa curga pe jos...

ela 1

16.01.2010, 00:19

noapte buna,sotul meu e hotarat sa imi sparga laptopul ca stau prea mult pe net .si imi promisese ca primesc altul de ziua mea

mihaelar63 1

16.01.2010, 11:27

daca stiam ca e sezatoare la dorada puneam si un pahar de vin , alb , ca unul n-o fi foc !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
File de rechin la cuptor