Imi era pofta de ceva usor si bun,mai si vazusem cu o seara inainte niste retete facute de bucatari adevarati care mi-au facut pofta si ca de obicei am zis sa fur ceva de la ei si cu ceva de la mine si sa vedem ce va iesi. Asa am ajuns la acest dorada la cuptor cu legume,oricum peste nu mai mancasem de ceva vreme si ne era dor.
Pestele l-am curatat si spalat,apoi l-am sters cu un prosop de bucatarie si l-am marinat cu putina zeama de lamaie si sare. In acest timp pana cand pestele se marina am curatat legumele si le-am pregatit pentru a fi gatite.
Intr-o oala cu apa si sare am oparit putin fasolea verde,cartofii i-am taiat in sferturi si i-am prajit putin in tigaie cat sa prinda o crusta frumoasa,cepsoarele le-am caramelizat intr-o tigaie cu ulei,le-am lasat la prajit putin apoi am adaugat o manuta de zahar si cand acesta s-a topit am turnat putin otet si le-am flambat.
Pestele dupa ce s-a marinat l-am prajit putin in tigaia grill ca sa prinda si el o culoare frumoasa,apoi impreuna cu cartofii prajiti putin l-am bagat la cuptor.
Fasolea verde dupa ce s-a oparit cateva minute am tras-o la tigaie in putin ulei ,am asezonat-o cu sos soia si curry pentru gust iar la sfarsit am pus un catel de usturoi zdrobit cu presa.
Cand toate preparatele au fost gata le-am servit alaturi de o salata proaspata de vara cu un sos de iaurt.
Pofta mare!