Dorada in crusta de sare la cuptor

de Bunica in Peste, 31 Mai 2010 | 19868 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 dorada
  • 2 felii lamiie
  • 3-4 linguri de sare grunjoasa
  • o lingurita cu virf de faina
  • 3-4 linguri de apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada in crusta de sare la cuptor:

Se spala pestele, se pune la scurs (nu se mai curata solzii) si in interiorul sau se pun apoi feliile de lamiie.

Se amesteca sarea cu faina si apa.

Pui hirtie de copt in tava, pestele se unge pe o parte din amestecul de mai sus, apoi se aseaza in tava pe partea unsa si peste el se toarna compozitia omogenizind astfel incit sa fie acoperit total.

Se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste crusta de sare.

Se scoate si se desface crusta cu atentie, eliminindu-se cu tot cu pielea pestelui.

Are un gust delicios, se poate minca adaugind peste lamiie sau mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada in crusta de sare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu brânză - Cea mai rapidă și gustoasă rețetă

ieri la 10:53

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

pe 29.10 la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

pe 29.10 la 13:55

Pastă de fasole cu avocado - Rețeta simplă de post

pe 29.10 la 13:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]