Dorada cu malai la cuptor si garnitura de orez

de nadina73 in Peste, 23 Mai 2010 | 9372 vizualizari

COMENTARII (14)

Rocsi 1

23.05.2010, 18:52

ela 1

23.05.2010, 18:56

nadina prea multe feluri deodatama ingras

nadina73 1

23.05.2010, 18:57

rocsi vi ce zici?

nadina73 1

23.05.2010, 18:58

ela incet sa nu iti fie iarasi rau de la stomac

Rocsi 1

23.05.2010, 18:59

ela sunt in spatele tauuuu...sincer nu imi placve pestele vin pentru celelalte bunatati

nadina73 1

23.05.2010, 19:08

ok rocsi nici o problema daca vi tie iti fac carne de pui,curcan,porc.............numai haide

Sylvia 1

23.05.2010, 19:56

Bestial arata 5 furcu' si de la mine, ai bucatarit nu gluma, bravo !!!

madi_marin 1

23.05.2010, 20:48

chiar ca arata foarte bine .... . nu am incercat sa fac peste in crusta de malai la cuptor, dar e o idee super...

nadina73 1

23.05.2010, 21:01

multumes sylvia

nadina73 1

23.05.2010, 21:02

incearca madi macar unde putem sa mai evitam prajlile ca si asa mancam destule eeeeee-uri

Bucataras Medi 1

24.05.2010, 11:01

o idee tare buna.........cand faci peste te rog sa te gandesti si la mine, stii ca imi place tare mult............5 furcu si...............aplauze..............

mena29 1

24.05.2010, 16:58

Mai poti sa gatesti atata? Cinci fufculite

nadina73 1

25.05.2010, 00:10

medi dar cand l.-am facut ma gandeam la tine nu ai sughitat

nadina73 1

25.05.2010, 00:12

mena e si o placere si o necesitate,sincer mie tara drag bucataria si mai ales daca as avea si un depozit langa mine ,cred ca nici noaptea nu as dormi, as sat numai in bucatrie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada in acqua pazza - reteta nr. 1100