Donuts (Gogosi)

de ela in Dulciuri, 19 Dec 2011 | 33033 vizualizari

 

mi-am luat aparat pentru facut gogosi....si nu voiam sa il apuce anul in cutie,asa cum se intampla cu lucrurile pe care le cumpar)))...au iesit pufoase si bune.....

 

INGREDIENTE

  • 260 gr faina
  • 130 gr zahar
  • 1 plic praf de copt
  • 250 ml lapte
  • 5 linguri ulei
  • 3 oua
  • 1 praf sare
  • zahar pudra pentru ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Donuts (Gogosi):

Amestecam faina cu praful de copt,adaugam zaharul,laptele,uleiul,oale si praful de sare,pe rand si omogenizam bine.Lasam sa stea 15minute.

Incalzim aparatul si il ungem cu o pensula cu ulei,apoi cu o siringa de ornat,punem compozitia in aparat si lasam vreo 3-4minute,intoarcem gogosile si mai lasam pana se rumenesc frumos.Pudram cu zahar pudra.

Se fac cam 24 de gogosi din compozitia de mai sus.

Daca ti-a placut reteta noastra "Donuts (Gogosi)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (44)

Bya Ralu 1

26.11.2013, 13:05

super

Mitinita 1

26.11.2013, 13:11

m-ai cam convins da,il vreau si eu

ela 1

26.11.2013, 13:52

Adina,cum vrei tu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu iaurt si nuca