Dobos aperitiv

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2019 | 5884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cascaval
  • jambon
  • 100 g crema de branza
  • 50 g unt
  • marar/patrunjel verde
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dobos aperitiv:

Intr-un bol amestecam branza cu untul la temperatura camerei, adaugam verdeata tocata si sare dupa gust.

Ungem o felie de cascaval cu un strat subtire de crema de branza-o felie de jambon, presam putin, adaugam un strat subtirel de crema-felie de cascaval-repetam pana ce ajungem la inaltimea dorita (eu am ales 5 cascaval-4-jambon).

Invelim in folie alimentara si dam la rece minim o ora inainte sa taiem cuburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Lau 1

29.11.2019, 07:59

dantes 1

29.11.2019, 12:52

Bun!

Rocsi 1

29.11.2019, 18:44

Imi plac aceste aperitive, chiar si pentru masa de sarbatori!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute si cascaval afumat