Dobos aperitiv

de Lau in Aperitive / Garnituri, 28 Noi 2019 | 6433 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cascaval
  • jambon
  • 100 g crema de branza
  • 50 g unt
  • marar/patrunjel verde
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dobos aperitiv:

Intr-un bol amestecam branza cu untul la temperatura camerei, adaugam verdeata tocata si sare dupa gust.

Ungem o felie de cascaval cu un strat subtire de crema de branza-o felie de jambon, presam putin, adaugam un strat subtirel de crema-felie de cascaval-repetam pana ce ajungem la inaltimea dorita (eu am ales 5 cascaval-4-jambon).

Invelim in folie alimentara si dam la rece minim o ora inainte sa taiem cuburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dobos aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]