Dinozaur

de Mitinita in Prajituri, 4 Mai 2011 | 3207 vizualizari

 

Inainte sa ma intrebati cu ce seamana,va zic eu. Cu o veverita,dar planul era dinosaur. Fiindca am lucrat cu briose a iesit mai mult veverita:)))
Am folosit aceleasi briose de la omiduta:http://www.bucataras.ro/retete/omiduta-20884.html

 

INGREDIENTE

  • 2 briose
  • 50 ml de frisca
  • colorant alimentar
  • bucatele de ciocolata pentru ornat
  • bombonele pentru ochi
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dinozaur:

Vedeti aici cum se taie ca ar fi mai dificil sa va explic : http://www.youtube.com/watch?v=JMUAylpXzG0&feature=player_embedded

Taiati briosele ca in video,se aplica frisca batuta si colorata.

O briosa e ptr corp,iar din cealalta se taie coada si capul.

Se asambleaza si se orneaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dinozaur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Briose de morcovi cu glazura de crema de branza