Am batut albusurile spuma tare cu un praf de sare pana sta castronul intors fara sa curga, apoi am adaugat usor galbenusurile.Separat am amestecat intr-un castron faina cu zaharul, praful de copt, cacaoua si tabeletele de ciocolata razuite.Apoi am adaugat in ploaie putin cate putin acest amestec de prafuri si am amestecat usor de sus in jos pana s-a omogenizat.Apoi am adaugat cateva linguri de lapte amestecate cu esenta de migdale.
Am incins cuptorul si am pregatit o tava mica dreptunghiulara cu hartie de copt.Am turnat amestecul si am introdus la cuptor cam 20 de minute la foc mediu.Incercati cu scobitoarea sa vedeti daca s-a copt bine.Apoi lasati sa se raceasca pe un blat de lemn.
Cand s-a racit decupati cu o forma de inimioara bucati de blat.Le asezati apoi pe un gratar cu picioruse(eu l-am folosit pe cel de la cuptorul cu microunde)si le stropiti cu sirop din borcanelul cu cirese de cocktail care e putin alcoolizat si are un miros usor amarui ca de migdale.
Apoi am mai lasat putin si intre timp am topit ciocolata neagra la bain marie cu putin unt si putina apa si un praf de cacao.
Am lasat sa se raceasca foarte putin si apoi am turnat aceasta glazura peste inimioarele asezate pe gratar.
Apoi am lasat la rece un timp sa se intareasca glazurica si la final am facut zig zaguri cu sirop de zmeura.
Astfel obtinem un desert minunat pe care trebuie neaparat sa-l impartim cu cineva drag!